Fasiliteter

Fellesareal – Hotellfasiliteter
Samtlige av leilighetseierne disponerer anleggets fasiliteter. Det gjør at hver enkelt får en veldig fleksibilitet med tanke på bruk utover leiligheten. Noe er fellesareal til eksklusiv bruk av bare leilighetseierne, resten tilhører hotellets driftsselskap. Disse arealene kan brukes på samme måte som hotelletsgjester.


1 etg:

Resepsjonen
Resepsjonsområde på Væktarstua ligger rett innenfor hovedinngangen. Det består av resepsjon, toaletter, turistinformasjon og en Kon – Tiki utstilling

Cafe Martine ligger rett ved resepsjonen. Cafeen er åpen fra frokost om morgenen til kl. 21.00. Middag fra kl. 13.00. Cafeen har også kioskvarer. I helger og sesong er åpningstiden utvidet. Det er plass til 80 mennesker i cafeen.

Madam Dahl
er vår store spisesal med plass til 120 mennesker. Den benyttes til store arrangement som bryllup, fødselsdager og mange andre arrangement. I høysesong er den åpen for ala carte servering og søndagsbufeer.

Lille matsal ligger rett bak Madam Dahl . Den brukes både som matsal og konferansesal. Her er det plass til 40 mennesker.
Begge matsalene er nylig oppusset.


2 etg:

Peisetua består av flere sittegrupper og et lite tekjøkken. Denne kan også benyttes sammen med andre gjester. En god atmosfære og her finnes det mye bøker, spill og TV.

Alfred.
Alfred var privatstua til hotellets grunnleggere. Den vil bli restaurert til felles bruk, kun for leilighetseierne. Her kan dere treffe andre beboere, eller slappe av etter en fin dag på fjellet. Mat kan bestilles fra kjøkken og serveres her om ønskelig.

Tidligere Lintøylager 1 etg:
Her vil det bli bygget om til kjøkken med steikeovn/komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin.


Kjeller:

Her vil det bli en skistall og smørebu med trapp direkte ut til bruk for leilighetseiere.
Bodegaen, brukes av hotellet til store arrangement

Trimrom
For hotellets gjester. Planlegges av hotellet  (2015)


Uteanlegg:

Lavvoen og massasjebad ligger 80 meter bak hotellet oppe på en høyde. Dette anlegget benyttes av hotellet, men kan leies ut til leilighetseierne til arrangement. Et veldig populært anlegg, hvor det arrangeres mye forskjellig, fra barnas dag – bryllup og afterski.

Lekeområde:
Vi har et område for barn med lekestativ og sandkasse rett bak hotellet. Vi har også en helt ny sandvolleyballbane.