Aktiviteter

Væktarstua ligger perfekt til for uteaktiviteter både sommer og vinter. Tur og preparerte skiløyper starter rett utenfor døra. Vi har også mange grusveier som passer godt for sykkelturer. Terrenget er veldig variert, så her kan turen legges opp etter ønske om utfordringer eller snille familieturer. Hotellet ligger i foten av Skarsfjellene med høyde på over 1500 moh. Dagstur til Syltoppen på 1762 moh., er også en mulighet for de spreke.

Stugusjøen er bare et steinkast unna med mulighet for å kunne benytte flott sandstrand sommers tid. Her har vi egen båthavn med utleie. Stugusjøen er et meget bra fiskevann med gode muligheter for isfiske vinters tid.

TT/DNT rutenett har utgangspunkt fra hotellet med både sommer og vintermerking inn i Sylene. Her kan du nå flere turisthytter både i Sverige og Norge.
Hotellet har egen aktivitetsplan. Følg våre hjemmesider www.vaektarstua.no

Tydal Ski AS
I umiddelbar nærhet av hotellet er det preparert lysløype på 1,6 km
Tydal Ski legger skispor i hele Stugudal (11 mil). Det kjøres opp spor til hver helg og ferier. Her kan dere følge med på www.skisporet.no

Tydal Skiheis
Skiheisen ligger plassert 8 km. Fra hotellet. Her er det flere nedfarter og en kafeteria og varmestue. Skiheisen holder åpent fra mellomjul og utover i helger og ferier.